Zpravodajství Sport Počasí Blesk Horoskopy Tel. seznam Jízdní řád Slovníky Seznam Facebook Google
   Hlavní menu
   Úvodní strana
   Aktuality
   Profil školy
   Studijní obory
   Přijímací řízení
   Personální obsazení
   Střediska OV
   Fotogalerie
   Kontakt
   Studijní materál
   Dokumenty školy
  Statistiky
  Reklama
      Studijní obor
64-42-M/022 Management potravinářských výrob

- čtyřletý obor ukončený maturitní zkouškou

Absolvent zná výrobní technologie využívané v potravinářském průmyslu, zejména z hlediska vhodnosti a možnosti jejich použití, orientuje se v hygienických předpisech a předpisech o bezpečnosti práce a ochrany zdraví v potravinářském průmyslu.


zpět |


Učební plán

Ročník: 1. 2. 3. 4.
VVP
Český jazyk
První cizí jazyk
Druhý cizí jazyk
Matematika
Dějepis
Občanská nauka
Zákl. př. věd
Tělesná výchova
3
3
3
3
3
1
2
2
3
3
2
3
-
1
2
2
3
3
2
3
-
1
-
2
3
3
2
3
-
-
-
2
12
12
11
12
3
3
4
8
OP (disp.8)
Inf. a kom. tech.
Obchodní kor.
Podniková eko.
Účetnictví
Management
Marketing
Psy. prodeje
Právo
Praxe
2
2
2
-
-
-
-
-
-
2
2
2
-
-
-
-
-
3
2
-
2
2
2
2
-
-
3
2
-
2
2
-
-
2
2
3
8
4
8
4
2
2
2
2
9
Pro P (22 - 26)
Potr. technol.
Chemie potravin
Mikrobiologie
Organická chemie
Analýza potravin
3
-
2
-
-
3
-
2
2
-
3
2
-
-
-
3
2
-
-
2
12
4
4
2
2
Celkem 31 32 32 33 128

© 2005 - 2007 | Střední škola služeb s.r.o. | všechna práva vyhrazena. | Přebírání materiálů není dovoleno bez předchozího svolení. | Tvorba a design studio Matějík .